Nieuws

Aan warmtepomp gekoppelde thermostaat maakt bediening eenvoudig

30/10/2017

Het gebruiken van een warmtepomp wordt onder particulieren steeds gebruikelijker. Het is dan fijn wanneer er een thermostaat wordt gebruikt die gekoppeld is aan dit product. Techneco introduceert daarom Anna. Een thermostaat de gekoppeld is aan de Elga hybride warmtepomp.

De Elga, die door Techneco wordt gemaakt, is de meest verkochte hybride warmtepomp in ons land en wordt nu vergezeld door Anna. Voordeel is dat deze slimme thermostaat, een product van Plugwise/Qupit, het mogelijk maakt om de warmtepomp te kunnen regelen. “De nieuwe combinatie van Elga met Anna zorgt voor aanzienlijk meer gebruikersgemak”, leggen de ontwikkelaars uit. “Zo kan de eindgebruiker de thermostaat handmatig bedienen, maar ook op afstand met de Qupit app.”

Lees verder op de website van Installatieprofs

NPW Nieuws
27.09.2019
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) start een grootschalig monitoringstraject om inzicht te krijgen in praktijkprestaties van warmtepompsystemen in Nederlandse woningen.
12.09.2019
Warmptepompleveranciers vrezen dat zij geen pompen meer kunnen plaatsen als de minister nieuwe geluidsregels invoert.
11.09.2019
Huizen in noord-Londen gaan verwarmd worden met de overtollige warmte die uit de metrobuizen komt. Hierdoor worden ook de stations koeler.