Nieuws

Meelopen met de Warmtepompen Innovatieroute op Vakbeurs Energie 2017 in Den Bosch

21/09/2017

Tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch organiseert het vakblad Warmtepompen op woensdag 11 en donderdag 12 oktober de Warmtepompen Innovatieroute. Door met ons mee te wandelen wordt u in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. Deelname is gratis.

Onder meer door subsidies komt de warmtepomp steeds beter in zicht als duurzame vervanger van – of aanvulling op – de hr-ketel. Door een woning te verwarmen (en koelen) met behulp van een warmtepomp, wordt een duurzaam en comfortabel binnenklimaat gecreëerd, tegen lagere energiekosten.
Als architect, installatieadviseur, medewerker van een vastgoedbedrijf, gemeente of woningcorporatie is het belangrijk voor u om op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken met betrekking tot warmtepomptechnologie en de mogelijke toepassingen ervan.
 
Experts vertellen over actuele ontwikkelingen
 
De deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute worden in een  groep van maximaal 20 personen langs diverse stands geleid. Tijdens de route praten experts u steeds in 15 minuten bij over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur.
Op beide dagen (11 en 12 oktober) start de route om 13.15 uur. De route eindigt op beide dagen om 14.45 uur.
 
Inschrijven
Deelname aan de Warmtepompen Innovatieroute van vakblad Warmtepompen is volledig gratis.
U hoeft zich er alleen maar even voor aan te melden. Dit is mogelijk tot en met 5 oktober.
Hierbij kunt u uw voorkeur voor een specifieke tijd aangeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en praktische informatie. Let wel op: het aantal plaatsen is beperkt!
 
Schrijf u hier in.

NPW Nieuws
27.09.2019
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) start een grootschalig monitoringstraject om inzicht te krijgen in praktijkprestaties van warmtepompsystemen in Nederlandse woningen.
12.09.2019
Warmptepompleveranciers vrezen dat zij geen pompen meer kunnen plaatsen als de minister nieuwe geluidsregels invoert.
11.09.2019
Huizen in noord-Londen gaan verwarmd worden met de overtollige warmte die uit de metrobuizen komt. Hierdoor worden ook de stations koeler.