Home

Nieuws

Voorlichtingsite voor consumenten over ‘gasloos’

03/12/2018

De aandacht voor en vraag naar warmtepompen wordt steeds sterker. En met name de overgang naar ‘gasloos’ wonen en werken roept in de samenleving veel vragen op.Om consumenten te ondersteunen in hun zoektocht en antwoord te geven op zorgen en vragen heeft Milieu Centraal in samenwerking met de sector een aparte website opgericht.
Op de site kan de consument de nodige informatie vinden over de mogelijkheden voor een warmtepomp en welke punten moeten worden overwogen om een gerichte keuze te kunnen maken.

Kijk voor meer informatie hier verder op de site van Milieu Centraal.

NPW Nieuws
01.05.2019
Hier is iedereen die de warmtepomp een warm hart toedraagt van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.
26.04.2019
RVO.nl ontving 5.376 subsidieaanvragen voor hernieuwbare energie projecten tijdens de openstelling SDE+ voorjaar 2019. Er is ruim € 4,8 miljard subsidie aangevraagd.
19.04.2019
In 2018 groeide het totaal aantal warmtepompen in Europese woningen – de ‘installed base’ – door tot 12 miljoen installaties. Dit blijkt uit voorlopige data die de European Heat Pump Association naar buiten heeft gebracht. Definitieve cijfers over 2018 worden over een maand gepubliceerd.